Maglódi X faktorok

Túl az első élőshow-n! Az öttusa VB nyitóhangversenyén már fellépő lányok magabiztosan menetelnek a döntő felé. Szerepléseikről folyamatosan beszámolunk oldalunkon.

Videóval!

Az X-Faktor első válogatójának egyik legnagyobb meglepetése a Hajdu-ikrek fellépése volt. A lányok bravúros belépése és énektudása nem csak a közönséget, de az ítészeket is komolyan meghatotta, főként Geszti Pétert. A mentor az X-nek mesélt arról, miért érzékenyült el a Hajdu-ikrek fellépése alatt. Bár nem tartja magát egy érzelgős embernek, utólag bevallotta, hogy bizony még őt is érik meglepetések, amikor egy-egy újabb tehetség lép fel a tehetségkutató színpadára.

Hajdu Beáta és Hajdu Mariann közös produkcióját követően csak áradozni tudott a két lány tehetségéről. ,,Rám igazán nem lehet mondai, hogy nem vagyok a szavak embere, de most kikészültem.’’- mondta Geszti még az X-Faktorban. Hogy mit is jelentett ez, a színfalak mögött fejtette ki: „Olyan tökéletes gyönyörűség volt abban, ahogy ez a két lány kijött és tökéletesen, tisztán és szeretnivalóan énekeltek – egyszerűen imádnivalóak voltak” – mondta Geszti Péter az X-nek. Geszti már most a szívébe zárta az általa csak ’’maglódi angyalok’’-nak aposztrofált lányokat.

Forrás: mmonline.hu

Hajdu lányok az első élőshow-ban!

Hajdu lányok a mentor házban - irány az élőshow!

{jcomments on}

maglódinfo.hu  hírek
Ma 2024. Április 19., Péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
facebook pécelinfo Kövesd a maglódinfo-t a facebookon is!

Maglód aktuális időjárása